Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace , Přerov IČO 00097969 - Obchodní rejstřík firem

NÁZEV: Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace - logo
IČO:00097969
FORMA:Příspěvková organizace
SCHRÁNKA:  5vkk6bc
ADRESA: Horní náměstí 7/7, Přerov I-Město, 750 02 Přerov
MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa
Horní náměstí 7 Přerov 75002

Kontakty Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace

Kontakty v katalogu Živéfirmy.cz:

TELEFON:581 219 380  - ekonomické odd.
EMAIL:info@prerovmuzeum.cz
WWW:prerovmuzeum.cz

Poslední změny

a události Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace

12.4.2024     Nabídky práce: Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace inzeruje 2 aktivní pracovní pozice
2.11.2016     Změna sídla z Horní náměstí 7, 750 11 Přerov na Horní náměstí 7/7, Přerov I-Město, 750 02 Přerov
17.4.2014     Zapsán člen představenstva RADIM HIMMLER
17.4.2014     Vymazán člen představenstva Mgr. Radim Himmler
13.3.2013     Nová listina ve sbírce listin: Pr 827/SL5/KSOS účetní závěrka rok 2012 vč.příl.
14.3.2012     Nová listina ve sbírce listin: Pr 827/SL4/KSOS účetní závěrka r. 2011 vč. příl.
3.3.2009     Zapsán člen představenstva Mgr. Radim Himmler

Obchodní rejstřík:   aktuální výpis |  úplný výpis |  vztahy osob |  sbírka listin (5)

Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace – obchodní rejstřík, aktuální výpis

Datum vzniku a zápisu
1. červenec 1973 
Spisová značka
Pr 827/KSOS Krajský soud v Ostravě
Obchodní firma
Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace
Sídlo
Horní náměstí 7/7, Přerov I-Město, 750 02 Přerov
Identifikační číslo
00097969 
Právní forma
Příspěvková organizace 
Předmět činnosti
1. muzeum komenského v přerově, příspěvková organizace (dále jen \"organizace\"), plní funkci muzea ve smyslu ustanovení § 10 odst. 6 zákona č. 122/2000 sb., o ochraně sbírek muzejní povahy a o změně některých dalších zákonů (dále \"zákon o ochraně sbírek\"). zřizuje se za účelem získávat, shromažďovat, trvale uchovávat, evidovat, odborně zpracovávat a zpřístupňovat veřejnosti sbírky muzejní povahy.
2. plní dokumentační, vědecké, umělecké, vzdělávací a kulturně společenské poslání. odbornou funkci s celorepublikovou i mezinárodní účinností zastává v oblasti dějin školství, ornitologii a prezentaci umění se zaměřením na umělecké kovářství. při plnění úkolů spolupracuje s odbornými a vědeckými institucemi. zaměření a specializace: - komeniologie, dějiny českého školství a učitelstva - regionální historie, národopis - archeologie - ornitologie - umělecká řemesla
3. na vědeckém základě shromažďuje, odborně spravuje, zpracovává a bezpečně uchovává sbírky hmotného dokladového materiálu o vývoji společnosti, přírody a kultury podle zákona o ochraně sbírek.
4. systematicky dokumentuje prameny poznání, prezentuje sbírky a nabyté poznatky z oblasti své působnosti, vytváří informační systém. archeologický výzkum provádí na základě oprávnění vydaného ministerstvem kultury čr a dohodou s av čr podle zákona č. 20/1987 sb., o státní památkové péči.
5. spravuje historický knižní fond a odbornou knihovnu.
6. v rámci odborné orientace a specializace buduje muzejní expozice, pořádá výstavy zaměřené na region a obory zpracovávané odbornými pracovišti muzea.
7. organizuje konference, semináře, přednáškové cykly, koncerty, exkurze a jiné vědecké i kulturně vzdělávací akce. provádí vědecký výzkum v oboru své působnosti.
8. publikační činností prezentuje a popularizuje vědecká a odborná poznání a přispívá tak k vytváření národní identity a ke zvyšování kulturní a vzdělanostní úrovně občanů.
9. je konzultačním, metodickým a informačním střediskem pro odbornou i nejširší veřejnost. v oboru své činnosti spolupracuje s tuzemskými i zahraničními partnery.
10. je správcem nemovitých kulturních památek.
11. zpřístupňuje veřejnosti za úplatu či bezplatně návštěvu expozic, výstav a dalších kulturních akcí na zámku v přerově, moravské ornitologické stanici a na hradě helfštýně.
12. zapůjčuje sbírkové předměty do expozic a na výstavy pořádané jinými subjekty v české republice i v zahraničí nebo za účelem jejich vědeckého zkoumání nebo preparování, konzervování a restaurování za předpokladu, že je zajištěna jejich bezpečnost a ochrana ve smyslu zákona o ochraně sbírek. umožňuje studium svých sbírek badatelům za podmínek stanovených zákonem o ochraně sbírek a badatelským řádem muzea komenského v přerově. pronajímá sbírkové předměty podle metodiky mk čr, čl. ix., odst. 3.
13. vstupuje do profesních sdružení za účelem koordinace odborné činnosti.
14. za úplatu pořizuje rešerše, kopie dokumentů, poskytuje fotografie, negativy sbírkových předmětů či vystavovaných exponátů. prodává katalogy a jiné tiskoviny, upomínkové předměty a další zboží propagující předmět činnosti, kopie, repliky a další rozmnoženiny sbírkových předmětů, nosiče audio a video nahrávek. pronajímá nevyužívané prostory v objektech, k nimž vykonává právo hospodaření k účelům, které jsou v souladu s jejím posláním. propaguje svoji činnost včetně internetu.
15. organizace je oprávněna provádět restaurátorské a konzervátorské práce.
16. organizace pořádá kurzy uměleckého kovářství na hradě helfštýně.
17. organizace pronajímá služební byt svým zaměstnancům na hradě helfštýně.

Statutární orgán

Ředitel
RADIM HIMMLER
okres Olomouc
Den vzniku funkce: 1. leden 2009

Způsob jednání
Označení statutárních orgánů a způsob, jakým vystupují jménem organizace: Statutárním orgánem je ředitel, jmenovaný a odvolávaný Radou Olomouckého kraje. Je oprávěn jednat ve všech věcech jménem organizace. V písemném styku připojí k otisku razítka své jméno s dodatkem, označujícím jeho funkci ředitele a podpis.

Sbírka listin, nejnovější listiny

Číslo listinyTyp listiny Vznik listiny Založeno do SL Stránek
Pr 827/SL5/KSOS účetní závěrka rok 2012 vč.příl. 13.03.2013 36
Pr 827/SL4/KSOS účetní závěrka r. 2011 vč. příl. 14.03.2012 31
Pr 827/SL3/KSOS zakladatelské dokumenty -dodatek č.1 12.11.2003 14.01.2004 0
Sbírka listin Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace
 

Aktuální výpis ze spolkového rejstříku - veřejný rejstřík Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace

Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace. Údaje byly staženy 16. ledna 2023 z datové služby justice.cz dle IČO 00097969 a údaje ve výpise nebyly dle systému ARES do dnešního dne změněny.

Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00097969 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního (spolkového) rejstříku uváděný na stránkách serveru Kurzy.cz má pouze informativní hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního (spolkového) rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT.



Seznam firem, subjektů podobného jména

další firmy, subjekty ...
Zdroje dat: Kurzy.cz zobrazují výhradně jen takové údaje, jenž jsou poskytovány jako otevřená data, případně data, která jsou zveřejněna orgánem státní správy, nebo je Kurzy.cz jako zpracovatel osobních údajů získaly na základě smlouvy s jiným správcem (aktuálně katalog ŽivéFirmy.cz). Veškeré osobní údaje jsou zveřejňovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Podrobné informace o právech subjektu údajů, rozsahu a oprávněnosti zpracovávání osobních údajů jsou uvedeny v dokumentu Zpracování osobních údajů z veřejných zdrojů

Své žádosti či připomínky týkající se zveřejněných údajů posílejte, prosím, na email info@kurzy.cz. Vzhledem k tomu, že Kurzy.cz nezískaly osobní údaje od subjektu údajů, ale z veřejných zdrojů, nebudou obvykle schopny identifikovat subjekt údajů pouze na základě jména a příjmení fyzické osoby (osob se stejným jménem a příjmením budou mít v evidenci více). Chcete-li proto požádat o výmaz svých údajů či budete např. vznášet námitku, urychlíte vyřízení své žádosti tím, že uvedete přesnější identifikaci své osoby, tedy kromě jména a příjmení uvedete např. i své bydliště nebo datum narození, případě uvedete webové stránky Kurzy.cz, na kterých jste zmiňováni.

Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na stránce KONTAKTY a ZDROJE.

Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email info@kurzy.cz a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace - náhled vizuálního zobrazení vztahů obchodního rejstříku
Vizualizace vztahů v obchodním rejstříku na podnikani.cz


Otázky a odpovědi ke společnosti Muzeum Komenského v Přerově, příspěvková organizace



Obchodní rejstřík firem - Hledání


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V