18.10.2018
|
Změna spisové značky C 84871/KSBR C 303142/MSPH
|
11.9.2018
|
Změna: Člen statutárního orgánu, jednatel HANNA LELE, den vzniku funkce 6.9.2018.
|
11.9.2018
|
Zapsán společník s vkladem HANNA LELE, vklad: 100 000,-Kč, podíl: 100 %
|
11.9.2018
|
Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel Martin Hajn , den zániku funkce 6.9.2018.
|
11.9.2018
|
Vymazán společník s vkladem Vanilková zmrzlina s.r.o., IČO: 06530869
|
11.9.2018
|
Změna sídla z Lidická 700/19, Veveří, 602 00 Brno na náměstí Přátelství 1518/4, Hostivař, 102 00 Praha
|
11.9.2018
|
Nová listina ve sbírce listin: C 84871/SL5/KSBR zakladatelské dokumenty
|
11.9.2018
|
Nová listina ve sbírce listin: C 84871/SL4/KSBR notářský zápis [NZ 1602/2018]
|
5.9.2018
|
Změna názvu z HACA Group s.r.o. na Mereber Trade s.r.o.
|
5.9.2018
|
Zapsán člen statutárního orgánu, jednatel Martin Hajn.
|
5.9.2018
|
Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel Jana Sekená .
|
5.9.2018
|
Vymazán společník s vkladem Jana Sekená
|
5.9.2018
|
Vymazán člen statutárního orgánu, jednatel Martin Podešva .
|
5.9.2018
|
Vymazán společník s vkladem Martin Podešva
|
5.9.2018
|
Změna: Společník s vkladem Vanilková zmrzlina s.r.o., IČO: 06530869
|
5.9.2018
|
Zapsán společník s vkladem Vanilková zmrzlina s.r.o., IČO: 06530869
|
5.9.2018
|
Nová listina ve sbírce listin: C 84871/SL3/KSBR notářský zápis [NZ 1597/2018]
|
5.9.2018
|
Zapsán způsob jednání: Jednatel zastupuje společnost samostatně. ...
|
5.9.2018
|
Vymazán způsob jednání: Každý jednatel zastupuje společnost samostatně, kromě prodeje movitých věcí nad 50 000,- Kč (slovy: padesát tisíc korun českých), kromě ...
|
24.1.2018
|
Změna: Člen statutárního orgánu, jednatel Martin Podešva, den vzniku funkce 6.10.2014.
|
24.1.2018
|
Změna u společníka s vkladem Martin Podešva, vklad: 50 000,-Kč, podíl: 50 %.
|
26.8.2015
|
Nová listina ve sbírce listin: C 84871/SL2/KSBR účetní závěrka [2014]
|
19.11.2014
|
Nová listina ve sbírce listin: C 84871/SL1/KSBR notářský zápis spol.smlouva,NZ 586/2014
|
6.10.2014
|
Vznik společnosti HACA Group s.r.o.
|