Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. , Praha IČO 21424942 - Obchodní rejstřík firem

NÁZEV: Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. - logo
IČO:21424942
FORMA:Ústav
SCHRÁNKA:  gda8mmy
ADRESA: Raichlova 2618/6, Stodůlky (Praha 13), 155 00 Praha
MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa
Raichlova 2618 Praha 15500

Poslední změny

a události Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.

9.4.2024     Nová listina ve sbírce listin: U 1208/SL1/MSPH zakladatelské dokumenty bez data
9.4.2024     Nová listina ve sbírce listin: U 1208/SL2/MSPH ostatní zápis ze zasedání správní rady
7.4.2024     Vznik společnosti Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.

Obchodní rejstřík:   aktuální výpis |  úplný výpis |  vztahy osob |  sbírka listin (2)

Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. – obchodní rejstřík, aktuální výpis

Datum vzniku a zápisu
7. duben 2024 
Spisová značka
U 1208/MSPH Městský soud v Praze
Obchodní firma
Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.
Sídlo
Raichlova 2618/6, Stodůlky, 155 00 Praha
Identifikační číslo
21424942 
Právní forma
Ústav 
Předmět činnosti
organizování společenských a benefičních akcí, provozování charitativního obchůdku a aukcí na podporu zvířat, která jsou zdravotně a psychicky znevýhodněná nebo se nachází v neuspokojivém stavu.
ochrana každého zvířete před týráním, utrpením a poškozením jeho zdraví, stejně jako před jeho usmrcením bez důvodu.
napomáhání hledání a zprostředkování nového domova pro opuštěná zvířata, včetně pomoci s jejich adaptací do nového prostředí a případné hledání způsobů pro převýchovu problematického psa nebo jiného zvířete.
zajištění veterinární péče pro opuštěná zvířata.
spolupráce s příslušnými orgány obci na úseku o opuštěná a toulavá zvířata, pomoc majitelům, kteří se nacházejí v tíživé životní situaci s obstaráváním pomoci pro svá zvířata.
organizování kampaní a petičních aktivit na pomoc psům i jiným zvířatům.
šíření osvěty pořádáním vzdělávacích a výchovných akcí za účelem vytváření správného vztahu a chování ke psům nebo jiným zvířatům.
získávání příspěvků, dotací, podpory a darů ve všech formách od jiných fyzických a právnických osob, vyhlašovat a organizovat sbírky za účelem podpory zvířat.
provozování transportu psů za účelem poskytnout jim nový domov.

Správní rada

Členka správní rady (předsedkyně)
PAVLÍNA FRANCÍRKOVÁ
Litvínov
Den vzniku členství: 7. duben 2024
Člen správní rady
Miloš Slavík
Praha
Den vzniku členství: 7. duben 2024
Členka správní rady
Lucie Jelínková
Třebíč
Den vzniku členství: 7. duben 2024

Způsob jednání
1. Správní rada má tři členy. Členy správní rady jmenuje zakladatel. Členové správní rady volí ze svého středu předsedu, který svolává a řídí jednání správní rady. 2. Správní rada dbá o zachování účelu, pro který byl ústav založen a na řádné hospodaření s jeho majetkem. 3. Správní rada schvaluje: - rozpočet ústavu - řádnou a mimořádnou účetní uzávěrku - výroční zprávu 4. Správní rada rozhoduje o: - zrušení ústavu i bez předchozího souhlasu zakladatele - vydání statutu ústavu a jeho změnách - jmenování a odvolání ředitele a stanovení jeho mzdy - rozdělení hospodářského výsledku - odměňování členů správní rady a ředitele v závislosti na hospodářském výsledku ústavu - zahájení provozu obchodního závodu nebo jiné vedlejší činnosti ústavu - změně sídla ústavu 5. Předchozí souhlas správní rady je vyžadován pouze k právnímu jednání, kterými ústav: - nebývá nebo pozbývá vlastnická práva k nemovité věci - vlastní nemovitou věc zatěžuje - nabývá nebo pozbývá právo autorské nebo průmyslové - zakládá jinou právnickou osobu nebo se na takové osobě podílí vkladem 6. Jednomyslné stanovisko správní rady je zapotřebí k: - přijetí rozhodnutí o zrušení ústavu - přijetí rozhodnutí o schválení statutu - schválení rozpočtu ústavu a jeho změny - rozhodnutí o rozdělení hospodářského výsledku - rozhodnutí o jmenování a odvolání ředitele ústavu - souhlas se zatížením nemovité věci ve vlastnictví ústavu 8. V ostatních případech neuvedených v předešlém odstavci tohoto článku se správní rada usnáší prostou většinou. 9. Správní rada se schází dvakrát do roka. Mimo pravidelné schůze se správní rada může sejít na schůzi mimořádně, konané zpravidla k řešení naléhavých otázek, pokud dá ke svolání této schůze předsedovi podnět ředitel nebo nadpoloviční většina členů správní rady. 10. Členy správní rady jmenuje a odvolává zakladatel ústavu. 11. O odměnách členů správní rady a její výši rozhoduje zakladatel. 12. Při rozhodování je hlasovací právo členů správní rady rovné. při rovnosti hlasů rozhoduje hlas předsedy správní rady. 13. Správní rada může rozhodnout o vydání statutu ústavu, v němž upraví vnitřní organizaci ústavu a podrobnosti o jeho činnosti, a to v souladu s touto zakládací listinou.

Statutární orgán - ředitel

Zakladatelka, ředitelka
XENIA ŽUKOVA
Praha
Den vzniku funkce: 7. duben 2024

Způsob jednání
Ředitel je statutárním orgánem ústavu, jenž řídí jeho činnost, jedná jeho jménem a rozhoduje ve všech záležitostech, které nespadají do pravomoci správní rady. Jednání jménem ústavu do jeho pravomoci je ředitel oprávněn činit samostatně. Ředitel je povinen zajistit řádném fungování ústavu a naplňování účelu, pro který byl založen, řádné vedení jeho účetnictví, plnění všech zákonných povinností spojených s jeho činností, minimálně jednou za měsíc informovat o stavu činnosti správní radu a plnit další povinnosti stanovené touto zakládací listinou. Za splnění těchto povinností je ředitel odpovědný správní radě. Ředitel nemůže být členem správní rady, má však právo zúčastnit se jejího jednání a prezentovat na nich svá stanoviska. Funkční období ředitele je na dobu neurčitou. Správní rada má právo odvolat ředitele, pokud nezajistil řádné plnění povinnosti uvedených v odst. 2 tohoto článku, a to i přesto, pokud byl jejím prostřednictvím k nápravě tohoto stavu vyzván nebo pokud i přes řádné plnění povinnosti jedná způsobem, který jeho ústav navenek nepoškozuje. O odměnách správní rady a ředitele a jejich výši rozhoduje správní rada.
Zakladatel

Sbírka listin, nejnovější listiny

Číslo listinyTyp listiny Vznik listiny Založeno do SL Stránek
U 1208/SL2/MSPH ostatní zápis ze zasedání správní rady 21.02.2024 09.04.2024 2
U 1208/SL1/MSPH zakladatelské dokumenty bez data 09.04.2024 6
Sbírka listin Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.
 

Aktuální výpis ze spolkového rejstříku - veřejný rejstřík Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.

Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. Údaje byly staženy 13. dubna 2024 z datové služby justice.cz dle IČO 21424942 a údaje ve výpise nebyly dle systému ARES do dnešního dne změněny.

Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 21424942 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního (spolkového) rejstříku uváděný na stránkách serveru Kurzy.cz má pouze informativní hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního (spolkového) rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT.



Seznam firem, subjektů podobného jména


Zdroje dat: Kurzy.cz zobrazují výhradně jen takové údaje, jenž jsou poskytovány jako otevřená data, případně data, která jsou zveřejněna orgánem státní správy, nebo je Kurzy.cz jako zpracovatel osobních údajů získaly na základě smlouvy s jiným správcem (aktuálně katalog ŽivéFirmy.cz). Veškeré osobní údaje jsou zveřejňovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Podrobné informace o právech subjektu údajů, rozsahu a oprávněnosti zpracovávání osobních údajů jsou uvedeny v dokumentu Zpracování osobních údajů z veřejných zdrojů

Své žádosti či připomínky týkající se zveřejněných údajů posílejte, prosím, na email info@kurzy.cz. Vzhledem k tomu, že Kurzy.cz nezískaly osobní údaje od subjektu údajů, ale z veřejných zdrojů, nebudou obvykle schopny identifikovat subjekt údajů pouze na základě jména a příjmení fyzické osoby (osob se stejným jménem a příjmením budou mít v evidenci více). Chcete-li proto požádat o výmaz svých údajů či budete např. vznášet námitku, urychlíte vyřízení své žádosti tím, že uvedete přesnější identifikaci své osoby, tedy kromě jména a příjmení uvedete např. i své bydliště nebo datum narození, případě uvedete webové stránky Kurzy.cz, na kterých jste zmiňováni.

Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na stránce KONTAKTY a ZDROJE.

Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email info@kurzy.cz a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. - náhled vizuálního zobrazení vztahů obchodního rejstříku
Vizualizace vztahů v obchodním rejstříku na podnikani.cz


Otázky a odpovědi ke společnosti Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.

  • Jaká je poslední změna u firmy Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. v rejstříku?

    Nová listina ve sbírce listin 9.4.2024 . Další změny u firmy.

  • Kde je sídlo firmy Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú.?

    Sídlo firmy Záchrana psů v nouzi, psi bez hranic, z. ú. je Raichlova 2618/6, Stodůlky (Praha 13), 155 00 Praha. Další firmy na této adrese.



Obchodní rejstřík firem - Hledání


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V