Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. , Ústí nad Labem IČO 63153548 - Obchodní rejstřík firem

NÁZEV: Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. - logo
IČO:63153548
FORMA:Ústav
SCHRÁNKA:  wgrce4w
DIČ (DPH): CZ63153548 (již neplatné), Detail
bývalého plátce DPH
ADRESA: Koněvova 1697/18, Ústí nad Labem-centrum, 400 01 Ústí nad Labem
MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa
Koněvova 1697 Ústí nad Labem 40001

Kontakty Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.

Poslední změny

a události Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.

2.11.2023     Změna: Zakladatel Šárka Francová
5.10.2022     Vymazána správní rada Eva Poláčková
5.10.2022     Vymazána správní rada PhDr. Lenka Krbcová Mašínová
5.10.2022     Vymazán statutární orgán - ředitel Michal Polesný
5.10.2022     Vymazána správní rada Martina Pončíková
24.5.2022     Vymazána správní rada Šárka Francová
15.6.2016     Změna názvu z Centrum komunitní práce Ústí nad Labem na Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.

Obchodní rejstřík:   aktuální výpis |  úplný výpis |  vztahy osob |  předměty podnikání

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. – obchodní rejstřík, aktuální výpis

Datum vzniku a zápisu
4. únor 1997 
Spisová značka
U 107/KSUL Krajský soud v Ústí nad Labem
Obchodní firma
Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.
Sídlo
Koněvova 1697/18, Ústí nad Labem-centrum, 400 01 Ústí nad Labem
Identifikační číslo
63153548 
Právní forma
Ústav 
Předmět činnosti
pomoc lidem se zdravotním postižením ke kvalitní integraci do společnosti, vytvářet podmínky pro komunitní práci a napomáhat změnám ve veřejném sektoru, zejména v oblasti rozvoje trhu práce, v oblasti rozvoje vzdělávání a lidských zdrojů, v oblasti rozvoje sociálně zdravotních služeb, v oblasti místního rozvoje, rozvoje nevládních neziskových organizací a rozvoje přeshraniční spolupráce neziskových organizací. za tímto účelem ústav a) zřizuje a podporuje vznik nových služeb komunitní péče, - v oblasti sociální péče o staré občany, - v oblasti sociální péče o dlouhodobě duševně nemocné osoby, - v oblasti sociální péče o osoby ohrožené drogou, - v oblasti sociální péče o mentálně postižené občany, - v oblasti sociální péče o děti a mládež, - v oblasti sociální péče o zdravotně postižené osoby, - v oblasti sociální péče o etnické skupiny, - v oblasti sociální péče o osoby v přechodné sociální krizi a nouzi a občany společensky nepřizpůsobené, - v oblasti zdravotnictví, b) spolupracuje s nevládními neziskovými organizacemi, městem ústí nad labem, státními institucemi a poskytovateli služeb na projektech směřujících k systémovým změnám, c) napomáhá samosprávním, státním a veřejnoprávním institucím v řešení koncepčních i organizačních problému v rozvoji sociální sféry, d) vytváří, zřizuje a spravuje nástroje pro financování projektů obecně prospěšných aktivit v sociální sféře, e) vytváří manažerské nástroje pro místní rozvoj, zejména strategické plány, rozvojové plány, komunitní plány péče, management péče a vyhodnocování kvality a efektivity, f) realizuje programy místního rozvoje v sociální sféře, zejména v oblasti trhu práce, vzdělávání a lidských zdrojů a v oblasti sociálně zdravotních služeb, g) poskytuje poradenství a realizuje projektovou připravenost, zejména řízení a příprava projektů u organizací na území ústeckého kraje ze zdrojů a programů evropské unie, h) realizuje spolupráci se zahraničními partnery a poskytuje poradenství v této oblasti ostatním organizacím, i) pořádá kurzy, školení a další vzdělávací akce včetně lektorské činnosti a organizuje odborné stáže, a to v oblastech rozvoje trhu, v oblastech rozvoje vzdělávání a lidských zdrojů a v oblastech rozvoje sociálně zdravotních služeb, j) vydává metodické a koncepční materiály a publikace, k) působí na veřejnost prostřednictvím kulturních akcí a projektů sociální prevence.

Počet členů
4
Počet členů
1
Způsob jednání
Ředitel zastupuje ústav samostatně.
Zakladatel
PhDr. Lenka Krbcová Mašínová
okres Ústí nad Labem
Zakladatel
Martina Pončíková
okres Ústí nad Labem
Zakladatel
Michal Polesný
okres Děčín
Zakladatel
Šárka Francová
Ústí nad Labem


Aktuální výpis ze spolkového rejstříku - veřejný rejstřík Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.

Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. Údaje byly staženy 20. listopadu 2023 z datové služby justice.cz dle IČO 63153548 a údaje ve výpise nebyly dle systému ARES do dnešního dne změněny.

Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 63153548 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního (spolkového) rejstříku uváděný na stránkách serveru Kurzy.cz má pouze informativní hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního (spolkového) rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT.



Seznam firem, subjektů podobného jména

další firmy, subjekty ...
Zdroje dat: Kurzy.cz zobrazují výhradně jen takové údaje, jenž jsou poskytovány jako otevřená data, případně data, která jsou zveřejněna orgánem státní správy, nebo je Kurzy.cz jako zpracovatel osobních údajů získaly na základě smlouvy s jiným správcem (aktuálně katalog ŽivéFirmy.cz). Veškeré osobní údaje jsou zveřejňovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Podrobné informace o právech subjektu údajů, rozsahu a oprávněnosti zpracovávání osobních údajů jsou uvedeny v dokumentu Zpracování osobních údajů z veřejných zdrojů

Své žádosti či připomínky týkající se zveřejněných údajů posílejte, prosím, na email info@kurzy.cz. Vzhledem k tomu, že Kurzy.cz nezískaly osobní údaje od subjektu údajů, ale z veřejných zdrojů, nebudou obvykle schopny identifikovat subjekt údajů pouze na základě jména a příjmení fyzické osoby (osob se stejným jménem a příjmením budou mít v evidenci více). Chcete-li proto požádat o výmaz svých údajů či budete např. vznášet námitku, urychlíte vyřízení své žádosti tím, že uvedete přesnější identifikaci své osoby, tedy kromě jména a příjmení uvedete např. i své bydliště nebo datum narození, případě uvedete webové stránky Kurzy.cz, na kterých jste zmiňováni.

Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na stránce KONTAKTY a ZDROJE.

Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email info@kurzy.cz a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú. - náhled vizuálního zobrazení vztahů obchodního rejstříku
Vizualizace vztahů v obchodním rejstříku na podnikani.cz


Otázky a odpovědi ke společnosti Centrum komunitní práce Ústí nad Labem, z.ú.



Obchodní rejstřík firem - Hledání


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V