Domov pro seniory Stachy-Kůsov , Stachy IČO 00477095 - Obchodní rejstřík firem

NÁZEV: Domov pro seniory Stachy-Kůsov Domov pro seniory Stachy-Kůsov - logo
IČO:00477095
FORMA:Příspěvková organizace
SCHRÁNKA:  mxyu3yj
ADRESA: Kůsov 1, 384 73 Stachy
MAPA: Firmy na stejné adrese - mapa
Kůsov 1 Stachy 38473

Kontakty Domov pro seniory Stachy-Kůsov

Poslední změny

a události Domov pro seniory Stachy-Kůsov

12.3.2024     Nabídky práce: Domov pro seniory Stachy-Kůsov inzeruje 3 aktivní pracovní pozice
30.12.2023     Zapsán člen představenstva Mgr. VĚRA KVASNIČKOVÁ
30.12.2023     Vymazán člen představenstva Ing. Mgr. HANA VOJTOVÁ
29.7.2023     Zapsán člen představenstva Ing. Mgr. HANA VOJTOVÁ
29.7.2023     Vymazán člen představenstva Ladislav Gál
15.11.2016     Změna: Člen představenstva Ladislav Gál
15.11.2016     Změna sídla z Kůsov 1, 384 73 Stachy na Kůsov 1, 384 73 Stachy

Obchodní rejstřík:   aktuální výpis |  úplný výpis |  vztahy osob |  sbírka listin (21)

Domov pro seniory Stachy-Kůsov – obchodní rejstřík, aktuální výpis

Datum vzniku a zápisu
1. leden 1991 
Spisová značka
Pr 407/KSCB Krajský soud v Českých Budějovicích
Obchodní firma
Domov pro seniory Stachy-Kůsov
Sídlo
Kůsov 1, 384 73 Stachy
Identifikační číslo
00477095 
Právní forma
Příspěvková organizace 
Předmět činnosti
organizace je zřízena za účelem poskytování sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. při své činnosti zachovává přirozené vztahové sítě, respektuje práva a lidskou důstojnost každého uživatele. organizace poskytuje služby sociální péče dle § 38 zákona č. 108/2006 sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů a základní činnosti dle ustanovení § 35 v závislosti na druhu poskytované sociální služby, tj.: - domov pro seniory dle ustanovení § 49 - organizace je zřízena pro poskytování pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku a zdravotního stavu, a které již potřebují určitou pomoc, podporu, případně plné zajištění svých základních potřeb, které nemohou být zajištěny jejich rodinou či terénními nebo ambulantními sociálními službami. organizace je povinna zajistit zdravotní péči definovanou v § 36 zákona č. 108/2006 sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů, pokud je potřebná. organizace je zřízena pro poskytování pobytových služeb pro osoby, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, nebo pro dospělé osoby, které jsou posouzeny jako plně invalidní. organizace také poskytuje na základě písemné smlouvy s uživatelem a za úhradu fakultativní služby, které souvisí s předmětem hlavní činnosti. poskytované fakultativní služby stanoví organizace vnitřním předpisem včetně stanovení výše úhrady za jejich poskytování. poskytuje stravování uživatelům služeb, zaměstnancům, osobám, které dosáhly věku rozhodného pro přiznání starobního důchodu, osobám se zdravotním postižením, studentům praktikantům, dobrovolníkům a krátkodobě i jiným zájemcům. provádí nahodilý prodej drobných výrobků zhotovených v rámci aktivizačních činností uživatelů a nahodilý prodej zemědělských produktů rostlinné a živočišné produkce získaných v rámci povinné péče o pozemky. pronajímá bytové a nebytové prostory a plochy včetně poskytování základních služeb s pronájmem spojených. zásobuje pitnou vodou z vlastního vodojemu organizace následující připojené objekty a to kůsov č.p. 339 a.kůsov č.p. 276.
služby poskytované dle zákona č. 108/2006 sb., o sociálních službách, v platném znění a vyhlášky č. 505/2006 sb., v platném znění, které jsou předmětem hlavní činnosti krajem zřizované organizace, jsou službami obecného hospodářského významu. poskytováním těchto služeb nedochází k narušování pravidel hospodářské soutěže, jejich financování ze státních prostředků tudíž není posuzováno v rámci veřejné podpory.

Statutární orgán

Ředitelka
Mgr. VĚRA KVASNIČKOVÁ
okres Prachatice
Den vzniku funkce: 1. prosinec 2023

Počet členů
1
Způsob jednání
Statutárním orgánem organizace je ředitel organizace, kterého jmenuje a odvolává Rada Jihočeského kraje jako orgán kraje vykonávající zřizovatelské funkce dle ust. § 59 odst. 1 písm. i) zák.č. 129/2000 Sb. o krajích, ve znění pozdějších předpisů. Do doby jmenování statutárního orgánu vede organizaci osoba dočasně pověřená Radou Jihočeského kraje.Ředitel plní úkoly vedoucího organizace. Ředitel je oprávněn organizaci samostatně zastupovat a jednat za ní ve všech záležitostech, které se jí týkají. Ředitel je povinen postupovat v souladu s právními předpisy a řídit se usneseními a vnitřními předpisy vydanými zřizovatelem týkající se příspěvkových organizací.Ředitel podepisuje jménem organizace tak, že k vytištěnému nebo napsanému jménu organizace nebo otisku razítka se jménem organizace připojí svůj podpis.Jiná osoba je oprávněna jednat za organizaci jen na základě a v rozsahu pravomocí vyplývajících jí z vnitřního organizačního předpisu organizace nebo na základě písemného zmocnění uděleného jí ředitelem organizace. Ke svému podpisu pak připojí vyznačení svého postavení zástupce statutárního orgánu organizace.
Zřizovatel
Jihočeský kraj IČO: 70890650
U Zimního stadionu 1952/2, 370 76 České Budějovice

Sbírka listin, nejnovější listiny

Číslo listinyTyp listiny Vznik listiny Založeno do SL Stránek
Pr 407/SL21/KSCB účetní závěrka [2013] 2013 15.05.2014 29
Pr 407/SL20/KSCB zakladatelské dokumenty Dodatek č.7 ke zřizovací listině 15.09.2009 02.05.2013 4
Pr 407/SL19/KSCB zakladatelské dokumenty Dodatek č.14 ke zřizovací listině 21.03.2013 02.05.2013 1
Sbírka listin Domov pro seniory Stachy-Kůsov
 

Aktuální výpis ze spolkového rejstříku - veřejný rejstřík Domov pro seniory Stachy-Kůsov

Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Domov pro seniory Stachy-Kůsov. Údaje byly staženy 18. ledna 2024 z datové služby justice.cz dle IČO 00477095 a údaje ve výpise nebyly dle systému ARES do dnešního dne změněny.

Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. Kompletní výpis včetně dat narození a adres lze zobrazit po zadání IČO 00477095 na originální stránce obchodního rejstříku justice.cz.

Výpis z obchodního (spolkového) rejstříku uváděný na stránkách serveru Kurzy.cz má pouze informativní hodnotu k datu uvedenému v záhlaví výpisu, nenahrazuje oficiální výpis z obchodního (spolkového) rejstříku a nelze jej použít při právních úkonech, např. při jednáních se státními úřady. Oficiální výpis je možné pořídit u libovolného rejstříkového soudu, v jakékoli notářské kanceláři, na obecním či městském úřadě a na pobočkách pošty se službou Czech POINT.



Seznam firem, subjektů podobného jména

další firmy, subjekty ...
Zdroje dat: Kurzy.cz zobrazují výhradně jen takové údaje, jenž jsou poskytovány jako otevřená data, případně data, která jsou zveřejněna orgánem státní správy, nebo je Kurzy.cz jako zpracovatel osobních údajů získaly na základě smlouvy s jiným správcem (aktuálně katalog ŽivéFirmy.cz). Veškeré osobní údaje jsou zveřejňovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Podrobné informace o právech subjektu údajů, rozsahu a oprávněnosti zpracovávání osobních údajů jsou uvedeny v dokumentu Zpracování osobních údajů z veřejných zdrojů

Své žádosti či připomínky týkající se zveřejněných údajů posílejte, prosím, na email info@kurzy.cz. Vzhledem k tomu, že Kurzy.cz nezískaly osobní údaje od subjektu údajů, ale z veřejných zdrojů, nebudou obvykle schopny identifikovat subjekt údajů pouze na základě jména a příjmení fyzické osoby (osob se stejným jménem a příjmením budou mít v evidenci více). Chcete-li proto požádat o výmaz svých údajů či budete např. vznášet námitku, urychlíte vyřízení své žádosti tím, že uvedete přesnější identifikaci své osoby, tedy kromě jména a příjmení uvedete např. i své bydliště nebo datum narození, případě uvedete webové stránky Kurzy.cz, na kterých jste zmiňováni.

Seznam odkazů na zdrojové informace naleznete na stránce KONTAKTY a ZDROJE.

Opravy dat: Pokud jste objevili nesrovnalost dat se zdrojovým rejstříkem, kontaktujte nás prosím na email info@kurzy.cz a uveďte stránku, na které se nesrovnalost nachází, případně IČ subjektu. Pokud je nesrovnalost dat přímo ve zdrojovém rejstříku, obraťte se s opravou dat na příslušnou instituci uvedenou na stránce Zdroje. Tím zajistíte aktuálnost dat na našich stránkách a v mnoha dalších komerčních databázích.

Domov pro seniory Stachy-Kůsov - náhled vizuálního zobrazení vztahů obchodního rejstříku
Vizualizace vztahů v obchodním rejstříku na podnikani.cz


Otázky a odpovědi ke společnosti Domov pro seniory Stachy-Kůsov



Obchodní rejstřík firem - Hledání


Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby

Hypotéky, Stavební spoření

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzdy, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Obchodní rejstřík

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat

Používání cookies

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o. V